Ny taklampa

Vi har bott i vårat lilla hus i dryga tre år nu och har renoverat sedan dag ett. Vardagsrummet blev klart för ett bra tag sedan och vi har tagit god tid på oss att ”bo in oss” och känna efter vad vi vill ha var och så vidare. En av de sista detaljerna som jag saknat är taklampan. Vi har haft jättesvårt att hitta någon vi gillar och som kan tänkas passa. Så fick vi hjälp av Sophie som är inredningsskribent på Damernas värld. Sophie kom med flera fina förslag och vi valde till sist den här. Färgerna i vårat vardagsrum är ganska ljusa med inslag av svart och orange och nu när lampan är på plats kan vi konstatera att Sophie kan sina saker! 😀 Kika gärna in på hennes fina blogg interiorstockholm.com.

Tack Sophie!

8 kommentarer

Under Inredning, Tips

8 svar till “Ny taklampa

 1. Linda Hollems

  Skickade ni in en fraga till Sophie? Taklampan ar jattefin men hade varit roligt att se en bild lite langre ifran… puuuuuuusss

  • Nej inte direkt. Jag brukar titta in på Sophies blogg och hon hade skrivit ett inlägg om taklampor och jag lämnade en uppgiven kommentar om att det är så svååårt! Så erbjöd hon sig att komma med förlsag, jag mailade en bild på vardagsrummet och här är vi nu! 🙂 Verkligen gulligt!

   Tja… Det kan ju hända att det kommer en bild lite längre ifrån… Alla karameller kan ju inte komma på en gång! 😉

   PUSS!

 2. Fredrika

  Hej!
  Jättesnygg taklampa! Var kommer den ifrån?
  /Fredrika

  • Hej Fredrika! Förlåt – har inte sett ditt meddelande förrän nu… Vad roligt att du gillar lampan! Tyvärr kommer jag faktiskt inte ihåg var vi köpte den… Det var någonstans via nätet i alla fall… Men det är flera år sedan! Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s