Black out

extern hårddisk

I går höll jag på att gå bananas… Har precis införskaffat en extra extern hårddisk för mina back-up’er. Är lite dålig på att ta back up ofta och jag vill gärna säkra upp med två back-up’er för att vara safe… Och nu tänkte jag städa upp bland alla mina grejer innan jag la över allt på nya (och gamla) hårddisken… Naturligtvis lever datorn ett liv för sig själv och när jag tror att jag raderar en liten mapp visar det sig att den börjar radera hela biblioteket! För stort för att hamna i papperskorgen utan tas bara bort! AAAAARRWWWGG! Som TUR var hann jag avbryta innan det hunnit gå för långt och jag tror att jag hade det mesta back-up’at men inte allt…. Jag kan ge mig den på att något viktigt har försvunnit…!

Teknikens under… 😦

9 kommentarer

Under Vitt och brett

9 svar till “Black out

  1. ojdå 😦 hoppas det gick hyfsat bra ändå! tog det bort helt? det kan inte möjligtvis hamnat någonstans där det går att ta upp igen? ja, inte kul när datorer lever sitt eget liv…. 😦

  2. och nu gjorde JAG fel och likade det inlägget för jag trodde jag hade stängt av fönstret och öppnat det bredvid som jag skulle gilla…. Men du fattar hoppas jag att jag absolut INTE gilla det inlägget!

  3. Så jäklans irriterande … speciellt som att du försöker backa upp informationen.. och istället så är det möjligt att du förlorade något. Hoppas inte!!!

  4. Tammy

    Borde gå att återställa på något sätt? Tror jag…. Hoppas på det bästa! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s